Stories and music

Eppel&Peppel is a music and storytelling company that combines music and singing with storytelling. It performs in Finnish and Swedish with voice, flutes, wooden horns, kantele, bowed lyre and percussion. Eppel&Peppel has a repertoire of music and stories for all ages.

Eppel&Peppel also gives workshops on storytelling and folk music and presents a range of folk instruments in dedicated concerts.

On Facebook:

Esiinnymme pitkästä aikaa aikuisille, tervetuloa perjantaina! ...

Tarinaklubi Helsinki: Eppel&Peppel

June 16, 2017, 6:00pm - June 16, 2017, 7:15pm

TARINAKLUBI Helsinki: Eppel&Peppel Teatteri ILMI Ö - 16.6. klo 18 (Iso Roobertinkatu 10 B) Eppel&Peppel: Stepan Doctorus Fantasticus ja muita tarinoita Köyhän Stepanin perheeseen syntyy 13 lapsi! Mutta mistä lapselle kummi? Stepan löytää kummin vastasyntyneelle pojalleen ja köyhästä miehestä tulee kuuluisa lääkäri. Stepanin on kuitenkin noudatettava sovittuja ohjeita toimiessaan lääkärinä. Miten käy kun kuningas sairastuu ja Stepan kutsutaan kuninkaan linnaan? Onnistuuko Stepan huijaamaan Kuolemaa? Jouhikko ja munniharppu. Harmooni ja violone. Vanhat soittimet ja vanhat tarinat, uusi tulkinta ja uutta musiikkia. Eppel&Peppelin esityksissä laulu, soitto ja tarinat sulautuvat yhdeksi vangitsevaksi kokonaisuudeksi. Tunnelma vie niin kuninkaiden hoviin kuin merenrantaan laineita kuuntelemaan. www.eppelpeppel.net Liput 12 / 10e Ennakkoliput (10€) täältä: holvi.com/shop/samova/ * TARINAKLUBI Helsinki on Samovan uusi tarinankerrontaklubi. Joka kuukauden kolmas perjantai vaihtuvat tarinankerronnan ammattilaiset tuovat esityksensä Teatteri Ilmi Ö:n lavalle. Kevään ohjelmassa mahtavia esityksiä Suomesta ja ulkomailta! * info.samovary@gmail.com / 050-5412077 www.samova.wordpress.com

View on Facebook